Διακόσμηση

Διακοσμήστε το σπίτι σας με εθνο chic στυλ

March 16th, 2017 1 Comment

εθνο chic στυλ1

Φαίνεται ότι η επανεφεύρεση των διακοσμητικών στυλ αποτελεί σαφή τάση. Αν έχουμε μιλήσει σε άλλες περιπτώσεις για ρουστίκ chic ή μείγμα άλλα διακόσμησης, όπως τα βιομηχανικό και το shabby chic, ήρθε η ώρα και για το έθνικ. Ναι, το εθνο chic ύφος είναι στη σκηνή. Μια επανερμηνεία του έθνικ στιλ, αλλά πολύ περισσότερο αστικό και χαρούμενο.

Είναι επιρροές που προέρχονται από την Ινδία ή το Μαρόκο. φυλετικές πινελιές που αναμιγνύονται με υλικά όπως μέταλλο ή ξύλο και πιο ευχάριστα περιβάλλοντα εν γένει. Αυτή τη φορά θα σας δείξουμε μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να εφαρμόσετε την εθνο chic στο σπίτι σας.

Ρομαντικοί Χώροι Σε Shabby Chic Στυλ

 

Παλέτα χρωμάτων

  Ας αρχίσουμε με την παλέτα χρωμάτων. Το έθνικ στιλ επικεντρώνεται σε βάσεις όπως ώχρα και τερακότα. Στο εθνο chic θα βρούμε ένα πολύ πιο σαφές, πιο καθαρό, πιο σύγχρονο φόντο. Χρησιμοποιούμε λευκό για τους τοίχους. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αντιμετωπιστεί η στιλιστική δύναμη της σε όλα τα στοιχεία που έχουμε εισαγάγει στο περιβάλλον μας.

Υλικά για τα έπιπλά σας

Τα υλικά μπορούν να ποικίλουν ευρέως. Είναι αλήθεια ότι τα έθνικ στιλ φυσικά υλικά όπως το ξύλο ή λυγαριά είχε απόλυτη προτεραιότητα. Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια επανερμηνεία αυτού του στυλ, το μέταλλο, για παράδειγμα, είναι ευπρόσδεκτο. Δεν θα είναι ένα πρόβλημα, γιατί ενσωματώνουν στοιχεία που βασίζονται σε χαλκό ή χρυσό τόνους. Το μείγμα μοιάζει.

Υφάσματα και μοτίβα

Όσο για τα άλλα χρώματα, δεν πρέπει να φοβόμαστε κανένα. Η επιλογή για εκτυπώσεις και κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα φορτώνονται με πορτοκαλί, κόκκινο, κίτρινο, ροζ, μοβ ή μπλε αποχρώσεις. Που μεταφέρουν τα χαλιά και ταπετσαρίες σε ανατολικά στον τοίχο και έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με το στόχο. Τα παπλώματα φτιαγμένα με την τεχνική του patchwork ή κουρτίνες με ανατολίτικη έμπνευση μπορούν επίσης να είναι ενδιαφέροντα στοιχεία σε εθνο κομψή διακόσμηση του σπιτιού σας. Επίσης, αν θέλετε να ενσωματώσετε τα στοιχεία των φυσικών υφαντικών ινών που είναι, είτε χαλιά ή κουρτίνες, για παράδειγμα, είναι ευπρόσδεκτα.

25 Εξωτικές Ιδέες Μαροκινής Διακόσμησης

 

Επιστρέφοντας στην τέχνη

Ναι, η τέχνη είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος σε κάθε εθνο κομψή ατμόσφαιρα. Στοιχεία και γλυπτά που θυμίζουν τον Αβοριγίνων κόσμο και της πανίδας από τις αρχαιότερες πόλεις, χειροποίητα φωτιστικά φτιαγμένα από τεχνίτες, καλάθια και βάζα. Οποιαδήποτε από αυτά τα αντικείμενα μπορεί να γίνει ένα σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο στο σαλόνι σας, τραπεζαρία ή εθνο chic στυλ.

Εισάγετε το πράσινο

Τα φυτά τίθενται ξεκάθαρα στο εθνο chic στυλ. Όπως είναι τα σημερινά περιβάλλοντα σε συνδυασμό με αυτή την εθνική τάση, ένα καλό σημείο εκκίνησης θα μπορούσε να συμβεί για να συμπεριλάβει κάκτους, που είναι τόσο της μόδας  όπως τα τροπικά. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, κάθε είδος φυτού θα φέρει φρέσκο αέρα στα δωμάτιά σας.

εθνο chic στυλ2

εθνο chic στυλ3

εθνο chic στυλ4

εθνο chic στυλ5

εθνο chic στυλ6

εθνο chic στυλ7

εθνο chic στυλ8

εθνο chic στυλ9

εθνο chic στυλ10

SONY DSC

εθνο chic στυλ12

About the author

ιδέες για τοίχους τηλεόρασης σαλονιού
26 μοντέρνες ιδέες για τοίχους τηλεόρασης σαλονιού

No Comments

Πώς να Οργανώσετε Τέλεια τον Χώρο Κάτω από τον Νεροχύτη
Πώς να Οργανώσετε Τέλεια τον Χώρο Κάτω από τον Νεροχύτη: Συμβουλές και Ιδέες

No Comments

Γυάλινα Βαζάκια
Γυάλινα Βαζάκια: Ο Οδηγός σας για μια Άψογη και Οργανωμένη Κουζίνα

No Comments

Φθινοπωρινά Σαλόνια
Φθινοπωρινά Σαλόνια: Χρωματικές Επιλογές για Μια Ζεστή Ατμόσφαιρα

No Comments

Οργάνωση Κουζίνας Χωρίς Ντουλάπια
Οργάνωση Κουζίνας Χωρίς Ντουλάπια: Έξυπνες Λύσεις για Μικρούς Χώρους

No Comments

DIY Κατασκευές με Κοχύλια
DIY Κατασκευές με Κοχύλια: 52 Δημιουργικές Χρήσεις και ιδέες διακόσμησης για το σπιτι σας

No Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *